Korjausrakentaminen

Palvelemme sinua asiantuntevalla ja priimalla otteella
korjausrakentamisen tai remontoinnin ollessa ajankohtaista.

Lue alta esimerkkejä, missä kaikessa voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.

Huoneistoremontit

Onko aika päivittää asunnon ilmettä tai suunnitteletko pientä pintaremonttia?

Huoneiston pintaremontilla voit lisätä kodin asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa asuntosi arvoa. Toteutamme yksittäiset työt tai kokonaisvaltaisen
remontin lattiasta kattoon niin halutessasi!

Meiltä käy kätevästi kaikki kodin pintaremontit tapetoinnista maalaamiseen ja lattiapintojen uusimisesta kokonaisvaltaisiin uudistuksiin.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontissa on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon kosteus- ja paloteknilliset toimivuudet. Tyylikkään ja näyttävän lopputuloksen lisäksi kylpyhuoneen pitkäikäisyyden kannalta tarkka työn jälki, oikeat materiaalit ja viimeistely takaa täydellisen lopputuloksen, josta on iloa pitkään.

Olemme toteuttaneet valtavan määrän erilaisia kylpyhuonekokonaisuuksia ja meillä on asianmukainen VTT-märkätilasertifikaatti. Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi kylpyhuoneremonttiin liittyen, annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen ja toteutamme kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen.

Keittiöasennukset

Keittiö on jo suunniteltu, mutta toteutus puuttuu?

Ota yhteyttä! Puramme vanhat pois tieltä ja asennamme uudet kalusteet ja kodinkoneet käyttökuntoon saakka. Runkojen ollessa hyvässä kunnossa,
​uusimme ovet, tasot ja vetimet.

Saunaremontit

Suomalaisten sydän sykkii saunomiselle. Oli mielessäsi sitten lauteiden uusiminen, lattialaattojen vaihto tai panelointi, me toteutamme haaveesi uudesta, upeasta saunasta, jossa on ilo viettää aikaa!

Vesivahingot

Vesivahingon sattuessa nopea toiminta on tärkeää, että vahingon
​laajuus saadaan minimoitua.

Saat meiltä tarvittavan tilanteen kartoituksen, kosteusmittaukset ja kuivatukset Pohjanmaan alueelle. Hoidamme myös vaurioituneiden rakenteiden purun ja tarvittavien alueiden uudelleenrakentamisen.

Liiketilaremontit

Toimiva ja siisti liiketila houkuttelee asiakkaita ja helpottaa työntekoa. Sijoittajana pitkäaikaisten vuokralaisten löytäminen helpottuu, kun tilat on räätälöity yrityksen tarpeisiin.

Toteutamme liiketilaremontit aina yrityksen tarpeiden ammattitaidolla
ja odotusten mukaisesti.

Kattoremontit

Oli kyseessä sitten iso tai pieni rakennus, laadukas katto pitää veden poissa rakenteista, talon terveenä ja antaa rakennukselle uuden ilmeen.

Teemme myös kattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Tämä kattaa kohteen kartoituksen, telineet, vanhan purkamisen, kaikki tarvittavat materiaalit, uuden rakentamisen, peltien ja kattoturvatuotteiden tilauksen ja asennuksen, sekä työmaan siivouksen valmistumisen jälkeen.

Julkisivuremontit

Julkisivu on talon näkyvin osa. Uudella ulkoverhouksella voit päivittää talosi ulkonäköä ja vähentää lämmityskustannuksia lämmöneristyksen uusimisen myötä.

Julkisivuremontti on projekti, jossa tulee huomioida monta asiaa, mutta voit luottaa siihen, että hoidamme sen luotettavasti, turvallisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Terassit

Suomen kesä on toisinaan lyhyt, joten siitä kannattaa nauttia!

Kaunis ja laadukas terassi toimii kesällä olohuoneen jatkeena ja tukevasti laadukkailla materiaaleilla rakennettuna kestää vuodenaikojen vaihtelevia säitä.

Me rakennamme uuden tai kunnostamme vanhan – sinä voit vain nauttia laadukkaasta lopputuloksesta!

Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai suuri kokonaisuus, me teemme suunnitelmistasi totta!